Robotar till hem

När du köper robotar till arbete är så långsam, jag beslutat att köpa robotarna hem. Som konsument är det lätt att få robotar via Internet till exempel från Kina.

Men den första roboten jag fick en födelsedagspresent från mitt team på jobbet, är det en dansande leksaksrobot Tosy.

Den andra kom 1/16 Padbot -telepresencerobot, jag beställde den från Kina genom AliExpress kom priset till € 750 med skatter. Leveransen var ganska snabb, 2 veckor det tog emot en leverans. Roboten är enkel att använda, bara account för service och program från App Store (Apple eller Android) och sedan gå. Jag kan genom Padbot att aktivera katterna hemma även i mitten av sin middagslur.

Alpha-2 skulle komma så tidigt som 2/16, men överfördes till sommaren på grund av ett certifierings problem ???. Vi får se om det kommer att bli ännu då? Jag fick det hemma 2/17, men det är lovande robot.

I februari, jag beställde Buddy, det kostar med laddstationen n.850 €. Leverans sker endast i slutet av år 2016. 3/16 kom Buddy uppdatering för händer (138 €), som också tar emot en videoprojektor (231 €). Jag uppdaterade min prenumeration videoprojektor på händer. Kommer 6/2017?

Omedelbart efter att jag beställde en Aido, vilket är en ganska ny uppenbarelse. Det kommer att kosta cirka 600 €. Leverans även här fram till slutet av 2016. Också Aido kom 3/16 uppgradering, en videoprojektor. Jag uppdaterad 3/16 intelligent laddningsstationen (ca 250 €). Jag reflektera över videoprojektor men här också.

Alpha-2, Buddy och Aldo är alla sociala robotar, användning av dessa har jag inte tänkt på mer i detalj. Man får titta hemma (kanske Aido), och en kommer att vara för mig att arbeta assistent (Buddy?). Alfa-2 kommer att vara för programmering och nöjen.

5/16 Jag köpte för programmering Antbo 3 stycken, priset på mindre än 200 €. Då CowaRobot -suitcase pris på 400 €. Detta var en helt ny bekantskap.

Förvärvade ett nytt hem robotdammsugare (Neato Botvac d85, 600 €) i augusti. Jag köpte också MakeBlock mbot robot (100 €) för programmering. Enheten måste montera delarna.

 

Den automatiska kattoaletten Litter-Robot III Open Air ???

 

Jag söker billig robotarm för att öppna fönstret för katter.