Studera och arbeta

Vad man ska studera i framtiden när robotarna tar upp nästan alla jobb? Inte betrakta de jobb som gick förlorade. Fokus på arbetet, som kommer att finnas kvar. Jag tror att förberedelsetiden ca. 10 år (2026-2030), var något illa Servicerobotar som fungerar ändå så långt. Även säljare är fortfarande riktigt lågt, så efterfrågan inte robotar knappast någon.

 

Självförklarande som helhet, hälso- och sjukvård och äldreomsorg, eftersom det i dessa områden av mänsklig interaktion färdigheter är viktiga. Roboten kommer inte ännu en tid lära interaktionsfärdigheter. Dessutom kommer antalet äldre ökar mycket i västvärlden under en längre tid, och människor lever längre.

Även andra jobb som kräver social kompetens och kreativitet fortfarande, men också minskar i antal. Arbete som kräver rörlighet sparar också människor, men jag tycker inte om idén att t ex. byggbranschen kan inte hyra robot, om det måste klättra upp för stegen. Så kanske det mänskliga, men tänk om, säg, flyger roboten upp? Eller det är en svärm av robotar ?

 

Informationsteknik är framtiden sysselsättningsområdet, en mängd av design, installation och underhåll kan hittas. Programmeringskunskaper är särskilt bra för att utveckla, eftersom robotarna måste alltid programmeras. Men maskininlärning senare avsluta programmeringen av människor.

Återvinning och grön ekonomi kommer att fortsätta att anställa och gröna värden bli ännu viktigare. Fungerar i detta område är lämpliga för många. Konstgjord kött minskar jordbruksarbete i framtiden. När den konstgjorda kött priset är billigt nog, skulle många människor sluta äta animaliskt kött av etiska skäl. Således skulle produktionen av allt kött och relaterade djurfoder slut ganska snart.

Director platser kommer också något men antalet kommer att minska.

I ledarskap, är det viktigt att förstå de olika behov och önskemål av mänskliga och maskinarbetare, samt att agera tillsammans (till exempel att människans inte bry roboten på jobbet).

Generellt sett kan man säga att alla STEM -learnings är viktiga. Förkortning STEM står för vetenskap, teknik, ingejör och matematik.

Design är viktigt i framtiden, robotarna ser och funktionalitet av intresse för många.

 

Andra viktiga funktioner inkluderar flexibilitet och förändringsbenägenhet.

UX kompetens, det vill säga användarupplevelsen efterfrågas i framtiden. När det gäller robotarna har många saker att tänka på användarupplevelse .

En av de nya yrke är en robot hjälpare. Många av robotarna behöver mänsklig assistans.

Andra nya yrken är en robot byggare, lärare och tränare.

Många ganska nya jobb skapas också för säker, men de är ofta mycket specifika, så att de inte nödvändigtvis sysselsätter väldigt många individer.

 

Multi Specialister de mest populära på grund av toppexperter är mindre behövs

 

Av dessa yrkesområden och färdigheter som talas i olika delar av världen. Den stora frågan är vad som kommer att göra människor som inte har interaktionsfärdigheter, som IT-kompetens är inte tillräckligt och det finns inget intresse i bioekonomi. När robotar och annan ny teknik blir allt vanligare, är jobbet inte tillräckligt för alla som är säker.

En annan säker sak är att det inte finns tillräckligt med arbete för otränade personer, så gå till skolan och studera. Inte heller bör studera den nuvarande bristen på arbetskraft, men att tänka lite längre.

 

BBC erbjuder sökning, som kan kontrolleras för prognos för förlust ditt jobb.