Veckan44

Den här veckan, väcka följande saker:

Ett par stora tekniska utvecklingen historia presenterades under veckan. MIT introducerade robotarna förmågan att lära av varandra genom nätet. Business Insider sade om artificiell hud som medger att roboten kan känna igen vid beröring och värme.

Business Insider rapporterade också betydande trafik nyheter, i Italien har utvecklats själv kör Pod, som kan röra sig individuellt eller i grupp. Som inte längre behöver en robot bil, om det är framgångsrikt. Schemat är densamma som en robot bil som är 2020-talet.

Hälso- och sjukvård och äldreomsorg-relaterade nyheter kommer från Nya Zeeland, där har infört nya koreanska barnomsorg till rimligt pris robot, som kan mäta temperaturen, blodtryck och hjärtfrekvens. Ämnet rapporterade om nzherald.

Par nyheter relaterade till artificiell intelligens och medmänsklighet togs också upp. Quartz rapporterade att i mänskliga värden måste programmeras till en robot.
IEEESpectrum säger mer människoliknande sätt att prata med roboten.

Två arbetsmarknadsnyheter berättar om hastigheten på förändringar. INC redogjorde för hur den allt snabbare ersätts fabriksarbetare med robotar. Veckans tredje nyheter från Business Insider berättar direktör för ett stort företag, och hans tankar om förlorade arbetstillfällen. Robotarna kommer att ersätta människors lika säkert som solen går upp på morgonen, säger han.


Dessa olika stämningar.


Nästa veckorapport kommer att visas på 2015/09/11.